Hold

Voksenhold

Alle kan træne Shinson Hapkido. Så har du fået lyst til at træne kan du komme til prøvetræning kan du sende en mail via kontakt formularen

Se under træningstider hvornår der er træning.

Vi lægger vægt på at det skal være sjovt at træne så man går oftest fra træning i bedre humør end da man kom, og efter de første par måneder vil man opleve mere energi i hverdagen.

Hvad skal jeg have på?
Du skal have løst tøj på som du kan bevæge dig i og bare tæer. Dragten vi træner i kaldes en Dobok, og man behøver ikke købe en før man er sikker på at man gerne vil til graduering. Den sorte farve symboliserer jorden hvor alting vokser fra. Bæltefarverne symboliserer årstidernes skiften fra vinter forår sommer efterår og tilbage til vinter igen.

Hvad koster det?
Man kan prøve to gange gratis inden man skal betale kontingent

Børnehold

På børneholdene har man det sjovt og lærer en masse kampkunst. Vi anbefaler at man skal være læringsparat og motiveret. Det vil sige at de fleste får den bedste oplevelse fra ca. 8 år før man starter. Vi har dog haft børn helt ned til 4 år som har været meget interesserede, så hvis dit barn er en Kung Fu panda på vej; så kom med til en prøvetræning.

Hvad skal jeg have på? Du skal have løst tøj på som du kan bevæge dig i og bare tæer. Dragten vi træner i kaldes en Dobok, og man behøver ikke købe en før man er sikker på at man gerne vil til graduering, men den skal bestilles i god tid, da vi ikke har mulighed for at have så mange på lager.